ÈN FOR HOLDET

HVAD TILBYDER VI?

Hos Thyboxen tilbyder vi alverdens træningsformer, indenfor funktionel træning. Du vil med sikkerhed kunne finde præcis den træningstype der passer dig.

WOD |
Mandag til Lørdag

På vores WOD hold finder du selve Crossfit træningen. Det er et hold med funktionel træning med høj intensitet. Ingen WOD’s er ens og du er sikret optimal træning af hele kroppen.

BIKE IN BOX |
Tirsdag & Torsdag

Bike in the box består af konditionstræning med høj intensitet på cykler. Der er fokus på konditionen og udholdenheden.

MANDEHØRM |
Hver Mandag

Mandehørms holdet, er som holdnavnet indikere, kun for mænd! På holdet er der fokus på funktionel træning med høj intensitet. Men samtidig er der også plads til hyggelig samvær og en sludder efter træningen.

THYBOXEN PIGER |
Hver Torsdag

Thyboxen piger er et hold med funktionel træning, ligesom de almindelige WOD hold. Men holdet skiller sig ud, da det kun er for piger. Ikke én træning er ens og du får optimal træning af hele kroppen.

BLANDET HOLD |
Hver Søndag

Det blandet hold er en kombination af Mandehørm og Thyboxen piger. Der trænes hver søndag. Vær opmærksom på at tidspunktet er forskellig i lige og ulige uger. Træningsprogrammet varigere fra gang til gang – så en træning er aldrig ens.

BASIS HOLD |
Hver Mandag

Basis holdet er for dig, som gerne vil blive endnu bedre til de typiske løft og øvelser der laves i Thy Boxen. Der er fokus på løfteteknikker og løftevariationer. Her er da masser af plads til at øve sig og samtidig få sved på panden.

YOGA |
Tirsdag & Torsdag

Når man dyrker Crossfit er det vigtigt at være smidig. Derfor er der blevet lavet et yoga hold med den dygtige og erfarne yoga instruktør Riina.

Stærk gravid & Stærk mor 

Familiehold |
Søndag

Jette og Viola har på dette hold fokus på sammenhold mellem børn og voksne. Der bliver leget, lavet gymnastiske øvelser og trænet med egen kropsvægt. 

SJOV OG AKTIV PÅ SAMME TID

Har du mod på at komme et skønt sted at træne?

KONTAKT OS

Du er mere end velkommen til at kontakte Thyboxen. Vi står til rådighed for dig, hvis du har eventuelle spørgsmål. Brug formularen nedenunder, så hører du fra os. 

Copyright © 2020. All Rights Reserved