ÈN FOR HOLDET

HVAD TILBYDER VI?

Hos Thyboxen tilbyder vi alverdens træningsformer, indenfor funktionel træning. Du vil med sikkerhed kunne finde præcis den træningstype der passer dig.

WOD |
Fra Tirsdag til Lørdag

På vores WOD hold finder du selve Crossfit træningen. Det er et hold med funktionel træning med høj intensitet. Ingen WOD’s er ens og du er sikret optimal træning af hele kroppen.

MANDEHØRM |
Hver Onsdag

Mandehørms holdet, er som holdnavnet indikere, kun for mænd! På holdet er der fokus på funktionel træning med høj intensitet. Men samtidig er der også plads til hyggelig samvær og en sludder efter træningen.

THYBOXEN PIGER |
Hver Tirsdag

Thyboxen piger er et hold med funktionel træning, ligesom de almindelige WOD hold. Men holdet skiller sig ud, da det kun er for piger. Ikke én træning er ens og du får optimal træning af hele kroppen.

BLANDET HOLD |
Hver Mandag, Torsdag og Søndag

Det blandet hold er en kombination af Mandehørm og Thyboxen piger. Der trænes hver søndag. Vær opmærksom på at tidspunktet er forskellig i lige og ulige uger. Træningsprogrammet varigere fra gang til gang – så en træning er aldrig ens.

YOGA |
Onsdag og lørdag

Når man dyrker Crossfit er det vigtigt at være smidig. Derfor er der blevet lavet et yoga hold med den dygtige og erfarne yoga instruktør Riina.

SJOV OG AKTIV PÅ SAMME TID

Har du mod på at komme et skønt sted at træne?

Kontakt os via thyboxen@gmail.com

KONTAKT OS

Du er mere end velkommen til at kontakte Thyboxen. Vi står til rådighed for dig, hvis du har eventuelle spørgsmål. Brug formularen nedenunder, så hører du fra os. 

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular

Copyright © 2020. All Rights Reserved